PEMINAT AKU...haha

Tuesday, April 5, 2011

Masih Mencari.

malam ni aku ank cerita pasal soal hati. umur dah NAK masuk 20..aku ulang dah NAK...belum lagi 20 okey! haha...sekarang ni aku di ambang saat getir utk memilih pasangan hidup huhu....kawan lain semua dah berpunya dah..aku ni bile lagi kan..???

aku nak buat sedikit kayu ukur lah kan...abang aku, umur 20 dia dah couple ngn abg ipar aku. umur 21 dia dah tunang dah..umur 24 dia kahwen..dan umur 25 dia dapat anak...aku..?? means tahun depan aku mesti dah ready sorang calon untuk dijadikan calon tunang! argghh!!! tension kot...

saat ni la aku rasa sangat runsing...nk pikir pasal setadi lagi..tp da mula gatal2..hehe...calon xdak plak kan...

hurmmm/....ni tengah mencari la ni kan....ntah bila agaknya lah...hurmm....

kpd gadis2 diluar sane..boleh le kalau nak berkenalan ngn aku..hehe..(xmalu betul kan aku ni)..

1 comments:

nurnaimahazizan said...

Allah telah menciptakan berpasang-pasangan
jangan risau,jodoh akmal xkemane nye
cume lambat atau cepat