PEMINAT AKU...haha

Tuesday, April 26, 2011

Korg ingat aku nak ker....

korang ingat aku nak ke berbadan besar nie.?

korang ingat mudah ke nak jadi diri aku ni...orang cakap, hidup kita penuh dengan hikmah. YA,aku percaya itu oleh sebab itu aku percaya kenapa aku diberikan tubuh badan yang besar. aku yakin. ujian ini hanya aku sahaja mampu untuk mengharunginya..sebab itu kawan aku yang badan kecik2 ni semua berbadan kecik..sebab mereka akn diberikan ujian lain.

Korg ingat aku nak ker berbadan besar nie..??

nak bergerak, nak masuk kenderaan..nak duduk kat kerusi, nak carik baju..nak pilih kasut, nak beli seluar..semua nya susah..korg tahu tak aku pernah menangis sebab aku pernah pusing banyak kedai kasut untuk beli kasut..tp semua tak muat..korang tahu tak time tuh ati aku sangat derita..Ya Allah..kenapalah aku di uji mcmni...

Korang tahu tak aku sangat cemburu ngn korg..??

Ya, aku sangat cemburu ngn korg yang bertubuh badan sederhana..KURUS...tak la tinggi sangat...senang..niat hati nak selalu bergaya...tapi apekan daya..takda rezeki untuk aku...

korang tahu tak susah jadik orang berbadan besar nie..??

dah tahu susah kenapa korang asyik nak duk mengata aku..aku bukan terasa..tapi memang TACING...korg kata aku lemah...sebab korang tak rasa bnda ni..cuba la korg sendiri alami. kat mana saja aku pergi..semua org tye.umur berapa.? berat berapa? grr~ nak je aku maki depan2..dulu time aku keja..ad plak org panggil aku giant..igt aku suka ke panggilan tuh ha..???tolong lah faham..tak semua orang GEMUK dan berBADAN BESAR suka mereka ni dipanggil GIANT,BOB dan sebagainya..sakit telinga ok..korg2 tolonglah faham.

Korang tahu tak aku pon tak suka nak post entry ni sebab aku malas nak cakap.tapi makin hari, aku makin sakit hati, maaflah yer buat mereka2 yang sakit bila baca entry ni.

AKU TAK MARAH DAN AKU OK....TAPI PAHAMLAH PERASAAN AKU SEBAB BUKAN AKU MINTAK LAHIR MACAM NI.

dan kalau sesiapa nak marah aku post entry ni pon aku pedulik hapa..blog aku..sukahati aku la nak tulis ape kan...

2 comments:

Fa said...

ngee.
aku pon pena rase cmtu mal.
sabo lah ehh.
org xnmpk ape y kita rse.

NURULHUDA ABD MUTALIB said...

lempang and pijak je org yang cakap tu..